Hotel Restaurant Lekker Moezel

Bedrijfsinformatie Hotel-Restaurant Lekker is een mooi en gezond bedrijf met veel toekomstperspectief. 5 minuten vd Moezel Regio 2.


Hotel Restaurant Lekker Neumagen Dhron Bijgewerkte Prijzen 2021


In de ochtend kan je je dag beginnen met een lekker ontbijt.

Hotel restaurant lekker moezel. Hotel Restaurant Lekker in Neumagen-Dhron Duitsland zoekt Chef-kok met veel ambitie en een passie voor koken. Het hotel heeft een lift ontbijtbuffet halfpension hond op aanvraag sauna wifi. 1 van 10 restaurants in Neumagen-Dhron.

Alte Zunftscheune Neue Rathausstr 56841 Traben-Tr. Hotel Restaurant Lekker Neumagen-Dhron. Hotel Restaurant Lekker ligt in de Duitse plaats Neumagen-Dhron in de fraaie Moezelvallei.

1 van 10 restaurants in Neumagen-Dhron. Toasts zowel als diverse broodjes tot aan de Royal s Favorite Burger met 180 g sappig rundvlees. Het hotel is gevestigd in een sfeervol monumentaal gebouw uit het jaar 1779 en is geheel gerenoveerd.

Hotel Restaurant zur Marienburg heeft modern ingerichte kamers met een eigen badkamer. Populaire activiteiten in de omgeving zijn onder meer wandelen fietsen en vissen. Modern nieuw hotel in Pnderich Hotel-Restaurant Marienburg.

Ga voor een culinair hotel in de Moezel dat een goed hotel-restaurant heeft. Hotel Restaurant Lekker Neumagen-Dhron. Culinair genieten bij deze hotels met restaurant in de Moezel.

Offering a sun terrace and views of the mountain Hotel Restaurant zur Marienburg is located in the beautiful wine-growing town of Pnderich in the Middle Moselle Valley. Een prachtige plek voor uw diner. Het restaurant van het hotel serveert tijdens de lunch en het avondeten heerlijke Duitse -la-carte gerechten.

Er wordt elke ochtend bij Hotel Restaurant Lekker een vers ontbijtbuffet geserveerd en het eigen restaurant biedt tal van regionale en internationale specialiteiten. Zo weet je zeker dat jullie kunnen terugkijken naar een lekker weekend weg. Michel Lubbert incheckdatum 31-07-2014 - Hotel Restaurant zum Fhrturm Andere pensions in de buurt van Hotel Restaurant zum Fhrturm.

Family owned new Hotel-Restaurant opened one year ago. Het restaurant van het hotel is gevestigd in het gewelf en biedt uitzicht op het terras en de rivier Moezel. Zeer goede gastvrijheid met ontbijt en diner goede thuis koken vriendelijke.

Bekijk 25 reizigersbeoordelingen 24 onthullende fotos en goede aanbiedingen voor Hotel-Restaurant Lekker gewaardeerd als nr1 van 6 bijzondere accommodaties in Neumagen-Dhron en geclassificeerd als 4 van 5 bij Tripadvisor. Ook liefhebbers van hartige lekkernijen komen bij ons aan hun trekken. Natuurlijk is het leuk om op jacht te gaan naar gezellige restaurantjes in de omgeving maar soms kan het ook heel fijn zijn om gewoon in het hotel een hapje te kunnen eten.

In Briedern gelegen aan de Moezel staat voor u Hotel zum Moseltrand. Bij deze hotels behoud je de mogelijkheid om te kiezen voor een maaltijd hotel en daarna lekker je bed in te. 0049 - 6532 - 95480.

Kwaliteit op hoog niveau. Ondanks de enigszins afgelegen locatie korte wandeling naar de Moezel. Nieuw geopend en volledig gerenoveerd hotel-restaurant.

Pnderich is een idyllisch wijndorp gelegen in het Moezeldal. Goed goedkoop en lekker. Hotel met lift en restaurant wifi balkon Moezelzicht appartementenkamers hond op aanvraag fietsverhuur afgesloten fietsgarage eigen wijngoed Gsteticket wijnproeverij mogelijk.

De kamers hebben een balkon of terras. 0049 - 6541 - 9737 Fax. Bald sind wir wieder fr Sie da.

Bekijk 94 onpartijdige beoordelingen van Hotel Restaurant Lekker gewaardeerd als 45 van 5 bij Tripadvisor en als nr. Hotel-Restaurant Alte Dorfschnke Dorfstr 14 54538 Kinderbeuern. Op minder dan 5 minuten lopen van het hotel vindt u nog een aantal restaurants.

In de bistro Royal Caf. Vriendelijke familie Lekker een ruime keuken schone kamers goede mogelijkheden om te wandelen nieuw hangbrug K. Family takes care of.

Ons hotel beschikt over 14 royale en luxueus uitgevoerde kamers met merendeels uitzicht op de Moezel en de wijnbergen. Serveren wij u heerlijke soepen en stoofschotels verse seizoensgebonden salades onze populaire pastas van Canneloni Verdura tot lasagne bolognaise van klassiekers. Was gewoon heel goed lekker aan de Moezel alleen de bediening mag wat vriendelijker maar voor de rest prima hotel.

Bekijk 94 onpartijdige beoordelingen van Hotel Restaurant Lekker gewaardeerd als 45 van 5 bij Tripadvisor en als nr. Super - Bekijk 25 reizigersbeoordelingen 24 onthullende fotos en goede aanbiedingen voor Hotel-Restaurant Lekker op Tripadvisor.


Hotel Restaurant Lekker Neumagen Dhron Duitsland Foto S Reviews En Prijsvergelijking Tripadvisor



Hotel Restaurant Lekker Neumagen Dhron Bijgewerkte Prijzen 2021



Hotel Restaurant Lekker Weekendjeweg Nl



20 Best Hotels In Neumagen Dhron Hotels From 63 Night Kayak



Hotel Lekker Neumagen Dhron In Neumagen Moezel Duitsland Zoover



Hotel Restaurant Lekker Neumagen Dhron Duitsland Foto S Reviews En Prijsvergelijking Tripadvisor



Hotel Lekker Neumagen Dhron



Hotel Restaurant Lekker Neumagen Dhron Bijgewerkte Prijzen 2021



Hotel Restaurant Lekker Aan De Moezel Zoekt Sous Chef Kokswereld



Hotel Restaurant Lekker Neumagen Dhron Restaurant Reviews Photos Phone Number Tripadvisor



Popular Posts

Groene Vliegjes Met Lange Vleuels

Coleman Classic Awning Tent Luifel Groen

Recept Groene Asperges Jeroen Meus

Recept Groene Asperges Ei

Groene Longen Van De Aarde

Kabeljouw Met Groene Curry En Kerstomaatjes

Grijs T Shirt Lange Mouw

Kleine Groene Aperges Bereiden

Buxusmot Bestrijden Met Spiritus En Groene Zeep