De Meester Groen Kwartier Te Koop

Contacteer ons vrijblijvend of kom eens langs. De Confiserie betreft een exceptioneel project waar oud en nieuw wordt gecombineerd.


Made W 387 La Belle Epoque


Centraal gelegen nieuwbouwappartementen te koop in hartje Waregem Op een steenworp van het centrum van Waregem verrijst binnenkort Residentie Twins.

De meester groen kwartier te koop. Jordaenskaai 21 2000 Antwerpen T. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Bekijk alle vastgoedzoekertjes op n website.

Appartement te koop in DeinzeBewaar. Het is een kleinschalig woonproject bestaande uit 2 gebouwen. Immo Proxio het aanbod van vastgoed makelaars op n website.

Het gebouw aan de Henri Lebbestraat omvat 10 appartementen het gebouw aan de Expo omvat 9 appartementen. Het gebouw aan de Henri Lebbestraat omvat 10 appartementen het gebouw aan de Expo omvat 9 appartementen. Maak uw afspraak via.

Het gebouw aan de Henri Lebbestraat omvat 10 appartementen het gebouw aan de Expo omvat 9 appartementen. Jordaenskaai 21 2000 Antwerpen T. Twee mooie kavels met water en bij kavel 2 een mooie vlonder aan de plas.

In totaal kent De Confiserie 5 kantoorunits en 41 woonunits gaande van eengezinswoningen met priv. Kom eens langs in onze ruime toonzaal. De Confiserie betreft een exceptioneel project waar oud en nieuw wordt gecombineerd.

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel. Het is een kleinschalig woonproject bestaande uit 2 gebouwen. Tuin kleine appartementen tot grote luxueuze lofts met mooie terrassen.

Centraal gelegen nieuwbouwappartementen te koop in hartje WaregemOp een steenworp van het centrum van Waregem verrijst binnenkort Residentie TwinsHet is een kleinschalig woonproject bestaande uit 2 gebouwen. Quares is gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatief vastgoed en nieuwbouwpanden. Het is een kleinschalig woonproject bestaande uit 2 gebouwen.

In het hartje van Deinze in Residentie Hubert Malfait vindt u dit mooie appartement 93m met 2 slaapkamers gelegen op de derde verdieping. Tussen beide gebouwen bevindt zich een groen landschap met staanplaatsen en garageboxen. Bouwvorm Soort object Woonhuis Type woning eindwoning Bouwperiode 1906-1930 Bouwvorm bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 61 m.

Met analyse en vakkennis helpen wij klanten hun droom te realiseren. Kortrijk Centrum ligt op 18 km afstand en dus te bereiken binnen een kwartier. Makelaarskantoor De Meester biedt sinds 1994 residentieel vastgoed te huur aan in en rond Antwerpen.

De hele site wordt een mix van kantoor- en woongelegenheden in combinatie met groen en open ruimtes. 2401153 Appartement met 2 slaapkamers op verdieping 3. Centraal gelegen nieuwbouwappartementen te koop in hartje Waregem.

BIV 200803 - Belgi. 03 227 06 36 E. Zoekt u een mooie appartement huis woning penthouse villa of garage te huur.

Residentie Hubert Malfait Louis Dhontstraat 34 5 Deinze ref. De hele site wordt een mix van kantoor- en woongelegenheden in combinatie met groen en open ruimtes. Tussen beide gebouwen bevindt zich een groen.

In totaal kent De Confiserie 5 kantoorunits en 41 woonunits gaande van eengezinswoningen met priv. De monumentale gebouwen van het voormalig Militaire Hospitaal werden de afgelopen jaren gerestaureerd tot een groene leefomgeving. Overdracht Vraagprijs 259000- kk.

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel. Centraal gelegen nieuwbouwappartementen te koop in hartje WaregemOp een steenworp van het centrum van Waregem verrijst binnenkort Residentie TwinsHet is een kleinschalig woonproject bestaande uit 2 gebouwen. 03 227 06 36 E.

Centraal gelegen nieuwbouwappartementen te koop in hartje Waregem. De kavels worden gefaseerd verkocht de kavels 1 en 2 aan de plas zijn nu als 1e te koop. Groen Kwartier Het Groen Kwartier gelegen tussen de Marialei de Lange Leemstraat en de Boomgaartstraat vormt een bijzondere combinatie van historische architectuur met hedendaagse vormgeving.

Vanaf 2703 is het verplicht om een afspraak te maken. Kortrijk Centrum ligt op 18 km afstand en dus te bereiken binnen een kwartier. Op een steenworp van het centrum van Waregem verrijst binnenkort Residentie Twins.

Tussen beide gebouwen bevindt zich een groen landschap met staanplaatsen en garageboxen. Zimmo toont u het ruimste aanbod immo te huur in Antwerpen 2018 Antwerpen. BIV 200803 - Belgi.

Aantal kamers 3 Grote Haven 34. Gent en de. Centraal gelegen nieuwbouwappartementen te koop in hartje Waregem in Waregem vanaf 225000.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Immo te koop te huur in West-Vlaanderen bij Immo Francis De Meester immo kantoor uit Waregem. In ons ruime aanbod vind u eigendommen in Antwerpen Berchem Deurne Wilrijk Boom Brasschaat Kapellen en Kontich.

Aan het begin van de Voorweg gezien vanaf Woerdense Verlaat op nummer 113 is gestart met de ontwikkeling van 10 kavels met 10 mooie woningen. Tussen beide gebouwen bevindt zich een groen. Het gebouw aan de Henri Lebbestraat omvat 10 appartementen het gebouw aan de Expo omvat 9 appartementen.

Het gebouw aan de Henri Lebbestraat omvat 10 appartementen het gebouw aan de Expo omvat 9 appartementen. Tuin kleine appartementen tot grote luxueuze lofts met mooie terrassen. Centraal gelegen nieuwbouwappartementen te koop in hartje Waregem Op een steenworp van het centrum van Waregem verrijst binnenkort Residentie Twins.

Gent en de E40 op een half uur Rijsel op 40 min.


Huis Te Huur Antwerpen 1 2018 Immoweb



Appartementen Woningen Te Koop In Groen Kwartier Antwerpen



Appartementen Woningen Te Koop In Groen Kwartier Antwerpen



Ag Vespa T Groen Kwartier



Appartementen Woningen Te Koop In Groen Kwartier Antwerpen



Ag Vespa T Groen Kwartier



Appartementen Woningen Te Koop In Groen Kwartier Antwerpen



Appartementen Woningen Te Koop In Oud Berchem Antwerpen



Ag Vespa T Groen Kwartier



F4khwj0o9cje2m



Popular Posts

Groene Vliegjes Met Lange Vleuels

Coleman Classic Awning Tent Luifel Groen

Recept Groene Asperges Jeroen Meus

Audi A1 2019 Grijs Sline

Cannabis Oogstklaar Groene Bladeren

Recept Groene Asperges Ei

Groene Longen Van De Aarde

Kabeljouw Met Groene Curry En Kerstomaatjes

Grijs T Shirt Lange Mouw