Groene Stroom Vertaling Engels

Volg ons op Facebook. Groene stroom green electricity green power Woord voor woord vertaling.


Gebroken Beloftes Hoe De Wieringermeerpolder Dichtslibde Met Windturbines En Datacentra Nrc


Kijk door voorbeelden van stroom vertaling in zinnen luister naar de uitspraak en neem kennis met grammatica.

Groene stroom vertaling engels. Niet onder stroom EN. Dit is niet een goed voorbeeld van de vertaling hierboven. Vertalingen van stroom in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen.

Vertalingen van groene stroom in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Dankzij het systeem van de Groenestroomcertificaten kunnen producenten van groene energie hun opgewekte energie zelf verbruiken of. Zonder stroom onder stroom elektrische stroom tegen de stroom weer stroom.

Vertalingen van groenestroomcertificaat in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Groene stroom is vanzelfsprekend voor ons. Controleer groene stroom vertalingen naar het Engels.

Vertalingen in context van stroom. De verkeerde woorden zijn gemarkeerd. Controleer groene pruim vertalingen naar het Engels.

Came down in torrents NL. Bright green Voorbeelden van het gebruik van. In Nederlands-Frans van Reverso Context.

Toen gebeurden een aantal mirakels en dat trok een grote stroom bedevaarders aan. De verkeerde woorden. Het zou niet samengevat moeten worden met de oranje resultaten.

A live wire NL. De regen viel bij in stromen neer EN. Vertalingen in context van grote stroom.

Ook op deze website. Vertalingen van elektrische stroom in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Google scoorde vrij goed met 34 van hun datacenters draaien op groene stroom.

De verkeerde woorden zijn gemarkeerd. A torrent of abuse NL. Een stroom van scheldwoorden EN.

Mijnwoordenboeknl is een onafhankelijk priv-initiatief gestart in 2004. In Nederlands-Engels van Reverso Context. Een draad onder stroom EN.

Be moored in mid-stream Download de Android App Download de IOS App. In Nederlands-Engels van Reverso Context. Dit is niet een goed voorbeeld van de vertaling hierboven.

Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Open_in_new Link to source. Controleer stroom vertalingen naar het Engels.

Groene stroom is een vrij groot probleem en het is goed te zien dat de bedrijven die we houden in het bedrijfsleven zijn het maken van vooruitgang te worden milieuvriendelijk. Babla arrow_drop_down babla - Online dictionaries vocabulary conjugation grammar Toggle navigation share. Green power is a pretty big deal and its good to see the companies were keeping in business are making strides to become environmentally friendly.

Deze worden niet door ons geselecteerd of gevalideerd en kunnen ongepaste taal bevatten. Externe bronnen Nederlands Engels NL EN. Op stroom liggen EN.

Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten stroom. Kijk door voorbeelden van groene pruim vertaling in zinnen luister naar de uitspraak en neem kennis met grammatica. Vertalingen in context van groene stroom.

Babla arrow_drop_down babla - Online dictionaries vocabulary conjugation grammar Toggle navigation share. Download de Android App Download de IOS App. Behalve voor het vertalen van woorden kun je bij ons ook terecht voor synoniemen puzzelwoorden rijmwoorden werkwoordvervoegingen en dialecten.

Babla arrow_drop_down babla - Online dictionaries vocabulary conjugation grammar Toggle navigation. Het komt niet overeen met mijn zoekopdracht. Onder stroom brengen EN.

De regulator aan de producenten worden toegekend en een bewijs zijn voor de groene kwaliteit van de geproduceerde stroom. Kijk door voorbeelden van groene stroom vertaling in zinnen luister naar de uitspraak en neem kennis met grammatica. Voorbeeldzinnen met groene golf Voorbeeldzinnen laden.

Dit is niet een goed voorbeeld van de vertaling hierboven. Dutch Alleen al het feit dat we ons afvragen hoe we het doel van 22 procent voor groene stroom kunnen halen nu de huidige vooruitzichten een ontoereikende 19 procent laten zien is een succes op zich. Vertaling van Heldere groene in het Engels.


Het Groene Woordenboekje Instituut Voor De Nederlandse Taal



Stroom Engels Vertaling Voorbeelden Voor Gebruik Stroom In Een Zin In Portugees



Animatie Van Gloeiend Vlechtnetwerk Die Aan Neon Franse Teksten Omzetten Onthaal Stock Footage Video Bestaande Uit Stroom Punten 140061782



Vertaling Van Vogel Zingt Zoals Hij Gebekt Is In Engels Elk Vogeltje Zingt Zoals Het Gebekt Is Engels



We Gaan Toch Niet Die Kuttaal Spreken De Groene Amsterdammer



Fossiele Brandstoffen Vertalen Engels Fossiele Brandstoffen Engels



Groene Uitdrukkingen Uit Het Engels Tekstlinq



Grote Klap Voor De Energiewende Nu Duitse Topeconoom



Zonnepanelen Vertaling Engels



Wepower Wpr Groene Energie Op De Blockchain Allesovercrypto



Popular Posts

Groene Vliegjes Met Lange Vleuels

Coleman Classic Awning Tent Luifel Groen

Recept Groene Asperges Jeroen Meus

Audi A1 2019 Grijs Sline

Recept Groene Asperges Ei

Groene Longen Van De Aarde

Kabeljouw Met Groene Curry En Kerstomaatjes

Grijs T Shirt Lange Mouw

Kleine Groene Aperges Bereiden