Axa Groene Kaart Contractnummer

De groene kaart nummer vind je onder de rubriek landcodecode verzekeraarnummer. Volg dan de volgende stappen.


Waar Vind Ik Het Polisnummer Van Mijn Autoverzekering


Feb 10 2017 Het groene kaart nummer staat vermeld onder rubriek 4 op je groene kaart.

Axa groene kaart contractnummer. U betaalt uw verzekeringspremie maandelijks per kwartaal of per semester en kreeg onlangs toch een groene kaart voor een volledig verzekeringsjaar in de busSinds 2 april 2019 KB 1642018 KB 22122017 is dat de normale gang van zaken. Uw groene kaart uw bijstandskaart AXA Belgium NV van verzekeringen toegelanten onder het nr. Let vooral op als u net een nieuwe kaart hebt want dan is het kaartnummer zeker anders.

Ben ik hier iets mee. U hoeft deze papieren versie niet meer mee te nemen in uw auto u kunt nu ook een elektronische versie op uw smartphone of ander digitaal apparaat hebben. Het groene kaart nummer vind je op de groene kaart bij punt 4.

Het polisnummer van je verzekering ook wel contractnummer staat in je digitaal dossier. Waar vind ik deze. Veel papier een grotere kans om die groene kaart te vergeten en verwarring bij de burger.

Of groene kaart geldig vanaf. Inderdaad vanaf 1 juli 2020 kan de groene kaart nu door uw verzekeraar in papieren of digitale vorm aan u worden verstrekt. May 01 2019 1.

Op de groene kaart bij puntje 4 staat wel landcodecode verzekeraarnummer. De nummers zijn nagenoeg gelijk. Het nummer kan je terugvinden in vak nummer 4 op deze groene fiche en ziet er als volgt uit.

Logisch want een groene kaart met een dekkingsperiode van een heel jaar was gelijk ook een bewijs van betaling n dekking voor een heel jaar ook als dat niet het geval was. Contractnummer zijn belangrijk Naam voornaam adres van de bestuurder en. Agentschap of bur.

Dit nummer is gelijk aan je polisnummer maar dan aangevuld met daarvoor afgaand de landcode NL en een driecijferig serienummer hetgeen verschilt per verzekeringsmaatschappij In bepaalde situaties kan het praktisch zijn om de groene kaart bij de hand te hebben. Jouw groene kaart begint alleen met een landcode en ons serienummer. Contacteer ons 32 3 286 66 10 maandag tot vrijdag van 8u30 tot 18u.

De waarborg burgerlijke aansprakelijkheid geldt in alle landen vermeld op de groene kaart of in de algemene voorwaarden. Uw AXA-contractnummer Ondernemingsnummer NEON Nummer Verzekeringstussenpersoon. Wat het nummer betreft heeft ieder bureau de eigen bevoegdheid om te bepalen of deze een gewoon serienummer is dan wel een verwijzing naar de polis.

Het BBAV voorziet in een overgangsperiode van anderhalf jaar. Vorstlaan 2 5 - B-1170 Brussel T el. Apr 11 2019 Groene kaart geldt niet langer als verzekeringsbewijs.

Het groene kaart nummer is gelijk aan jouw polisnummer maar dan met de landcode en ons serienummer ervoor. Was deze informatie nuttig. Kopieer de code.

Contacteer dan uw AXA Bankagent. 0039 KB 04-07-1979 BS 14-07-1979. Voor vragen over je verzekeringen kan je altijd terecht bij je makelaar of op wwwaxabe.

Kijk ook de vervaldag van de debetkaart na. Duid bij voorkeur 1 of helemaal geen vakje aan. Ook sturen we de groene kaart ieder jaar opnieuw toe per e-mail.

Het Belgisch Bureau heeft ervoor gekozen om het polisnummer te vermelden. Wwwaxabe RPRBTW BE 404 483 367 4183418 - 082004 Denk eraan dit nummer op te slaan in uw gsm. Uw groene kaart uw bijstandskaart AXA Belgium NV van verzekeringen toegelanten onder het nr.

Op de groene kaart die wordt uitgegeven van het Belgisch Bureau van autoverzekeraars en die je verplicht dient bij te hebben in het voertuig staat het nummer weergegeven. Gelet op de diverse situaties waarin een verzekeraar of zijn mandataris het internationaal verzekeringsbewijs overmaakt aan een verzekeringsnemer is het gelijktijdig bestaan van exemplaren met groene achtergrond en met witte achtergrond toegestaan tot 31 december 2021. 02 678 61 11 Fax.

Op zoek naar het polisnummer van je verzekering. Hey Ik moet een aanrijdingsformulier invullen en daar wordt gevraagd naar zowel een contractnummer als het nummer van de groene kaart. 0039 KB 04-07-1979 BS 14-07-1979 Maatschappelijke zetel.

Uw Autoverzekering is geldig in alle landen die op uw verzekeringsbewijs groene kaart staan. Uw Burgerlijke Aansprakelijkheid BA Auto dekt dan ook alle materile en lichamelijke schade aan derden in deze landen. Noteer als contractnummer onder rubriek 8 de volledige code uit vakje 4 van de groene kaart.

De Groene Kaart voor de Motorrijtuigenverzekering in Belgi. Het risico is technisch verzekerd door AXA BELGIUM 1000 Brussel Troonplein 1. Kruis in rubriek 12 Toedracht enkel een vakje aan wanneer het volledig overeenstemt met de situatie.

Sep 06 2014 waar vind ik het contractnummer op de groene kaart. 02 678 93 40 Internet. Is uw kaart vervallen op het einde van het jaar.

Gebruik de gegevens op het rijbewijs voor de bestuurder en op de groene kaart voor de eigenaar. De waarborgen bijstand voertuig bestuurder en omnium gelden in de Europese landen vermeld op de groene kaart met uitzondering van. Je groene kaart nummer is terug te vinden op de groene kaart onder punt 4.

Hou er wel rekening mee dat de plaatselijke wetgeving van toepassing zal zijn om deze aansprakelijkheid en de vergoeding te bepalen. Zoals u die kent verandert van formaat. Er ligt waarschijnlijk al een vervangende debetkaart voor u klaar.

Ga naar je digitaal dossier en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Het polisblad en de groene kaart ontvang je automatisch per e-mail bij de aanvraag van jouw autoverzekering.


Verzekeringsvoorstel Motorrijtuigen Pdf Free Download



Aanrijdingsformulier Damport



Groene Kaart Nummer Waar Vind Je Dit Op De Groene Kaart



Ai Een Ongeval Hoe Vult U Het Aanrijdingsformulier In Ethias



Uw Autoverzekering Van Ag Insurance Gaat Een Nieuw Jaar In Met Extra Voordelen Pdf Free Download



Groene Kaart Nummer Waar Vind Je Dit Op De Groene Kaart



Verzekeringsvoorstel Autoverzekering Vervoer Van Zaken 3 5 Ton Pdf Gratis Download



Groene Kaart Nummer Waar Vind Je Dit Op De Groene Kaart



Waar Vind Ik Het Groene Kaart Nummer Diks Verzekeringen



Https Web Wcc Axa Be Wcc2 Sitecollectiondocuments Czone Selfregistration Customer Zone Faq Nl Pdf



Popular Posts

Groene Vliegjes Met Lange Vleuels

Coleman Classic Awning Tent Luifel Groen

Recept Groene Asperges Jeroen Meus

Audi A1 2019 Grijs Sline

Cannabis Oogstklaar Groene Bladeren

Recept Groene Asperges Ei

Groene Longen Van De Aarde

Kabeljouw Met Groene Curry En Kerstomaatjes

Grijs T Shirt Lange Mouw